Avslutt PHP-prosesser

På Linux-hostingkontoer kan det være du trenger å avslutte visse typer tilkoblinger til kontoen din. Du kan bruke dette til å administrere løpske skript eller få kontoens PHP-initialiseringsfil til å tre i kraft.

Avslutning av en prosess avslutter alle gjeldende tilkoblinger til prosessen. Alle brukere som er koblet til prosessen, må koble til på nytt.

Hvis du trenger hjelp til å avslutte PHP-prosesser, kontakt kundestøtte