Avslutte kontoen min (for personer bosatt i EØS)

Merk: Informasjonen i denne artikkelen gjelder kun for personer bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) i støtte av EUs personvernforordning (GDPR). Denne artikkelen gjelder ikke hvis du bor utenfor EØS.

Advarsel: Hvis du vil avslutte kontoen din, må du først slette alle produkter tilknyttet kontoen og deretter må du vente i minst 24 timer før du fortsetter med disse trinnene. Avslutning av kontoen din kan ikke angres. Så snart vi har slettet dataene og informasjonen din, finnes det ingen måte å gjenopprette dem på.

Følg disse trinnene for å fullstendig og permanent avslutte GoDaddy-kontoen din.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din og velg Kontoinnstillinger > Kontaktpreferanser.
    velg kontaktpreferanser for kontoen min
  2. I Konto-delen klikker du på Rediger.
    klikk på rediger for å avslutte kontoen min
  3. Under Bekreft velger du Jeg forstår at jeg ikke kan angre denne handlingen.

    Merk: Hvis du ikke allerede har slettet alle produkter tilknyttet kontoen, vil vi minne deg om å gjøre dette før du kan fortsette, og deretter må du vente i minst 24 timer før du kan avslutte denne kontoen.

  4. Klikk på Avslutt konto. Når vi er ferdig, ser du en melding om dette.

    Merk: I den grad det er nødvendig, basert på legitime formål for å oppfylle forretningsforpliktelsene våre, for eksempel de som er nødvendige for registrering og andre juridiske formål, kan visse data bevares i henhold til retningslinjene våre for dokumentoppbevaring.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.