Be om en kode eller driversigneringssertifikat

Når du ber om kode eller driversigneringssertifikater, forsikrer du brukerne som laster ned koden/applikasjonen din om at de ikke har blitt manipulert siden du signerte dem.

Før du starter

Kode og driversigneringssertifikat krever at du oppretter en Forespørsel om sertifikatsignering (CSR) fra den lokale datamaskinen din – ikke på datamaskinen der filen vil bli hostet. På grunn av dette er generering av en CSR forskjellig fra hvordan man ber om en typisk SSL. Hvordan du gjør dette, avhenger av hva du skal sikre:

Kodetype Gå til ...
Java Java-kodesignering: Generere en CSR
Windows-basert
(EXE, DLL osv. )
Alt annet Windows: Opprette forespørsel om sertifikatsignering (CSR) for kode- eller driversigneringssertifikat

Pass på å be om sertifikatet ved å bruke datamaskinen og kontoen (vanligvis administratorens) som du vil bruke til å signere koden med. Når et sertifikat anmodes, opprettes en privat nøkkel på datamaskinen som du må knytte til kodesigneringssertifikatet når du installerer det.

OK – du er klar

Med CSR-en i hånden (i overført betydning), ber du om det nye sertifikatet ditt.

Slik ber du om en kode eller driversigneringssertifikat

1. Logg deg inn på Kontoadministrator.
  2. Klikk SSL-sertifikater.
  3. Klikk på Konfigurer ved siden av kontoen du ønsker å bruke.
  4. Oppgi CSR og klikk deretter på Neste.
  5. Skriv inn passordet til e-postkontoen din og klikk deretter på Fullfør.

Etter å ha bedt om sertifikatet ditt, må vi verifisere organisasjonen som du ba om dette for (mer informasjon).