Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Be om en sosial annonsekampanje for nettsteder + markedsføring -nettstedet mitt

Etter at du har satt opp en Tjenesteplan for Nettsteder + Markedsføring -kontoen din , kan du be om en kampanje for sosiale annonser. Når du har fortalt oss hva du vil at folk skal vite, designer vi annonsen din og publiserer den på Facebook og Instagram.

Merk: Denne tjenesten er kun tilgjengelig for Marketing Services -planer.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til og velg Nettsteder + Markedsføring , og velg Administrer ved siden av Nettsteder + Markedsføring -planen du vil bruke.
  3. Gå til instrumentbordet, og velg Markedsføring > Digitale annonser .
    velg digitale annonser
  4. Velg Start annonsen min .
    velg start annonsen min
  5. Følg meldingene for å logge på Facebook og tillate tillatelser (kreves for at GoDaddy kan kjøre en annonse på dine vegne). Når du er ferdig, velger du OK .
  6. Vi stiller noen flere spørsmål om målet ditt for annonsen, hva du ønsker å markedsføre, og hvor du vil at folk skal gå når de klikker på annonsen din. Når du er ferdig, velger du Send inn annonse .

Vi oppretter annonsen din og sender en forhåndsvisning på e -post til deg innen to virkedager. Deretter publiserer vi annonsen din på Facebook og Instagram. Hver måned sender vi deg en e -post med resultatene.