Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Be om oppdateringer til Nettsteder + Markedsføring -nettstedet mitt

Etter at du har satt opp en Nettstedsplan for Nettsteder + Markedsføring -kontoen din , kan du begynne å be om oppdateringer av nettstedet.

Merk: Hvis du ønsker å be om oppdateringer for et nettsted som ikke er Nettsteder + markedsføring, er trinnene litt annerledes .

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Nettsteder og velg Administrer -knappen ved siden av nettstedet ditt.
  3. I Instrumentbord velger du Nettsted > Forespørsler .
    velg forespørsler
  4. Velg ett av oppdateringsalternativene (du kan legge til flere endringer senere).
  5. Fyll ut siden med forespørselen din, og velg deretter Ferdig .

Hvis du legger ved et bilde eller en video, er det krav til filnavn og format:

• Filnavn kan ikke inkludere noen av disse tegnene: ^%& $,@#
    • Bildene være i formatet .png eller .jpg/.jpeg.
    • Logoer være i formatene .png, .jpg/.jpeg, .pdf eller .eps.
    • Videoene være i .mp4 -format. Hvis du ikke kan konvertere til en .mp4, anbefaler vi at du laster opp videoen din til YouTube og sender oss koblingen - ellers kan ytelsen på nettstedet bli dårligere.

6. Hvis du har en annen oppdatering, velg Var det noen andre endringer du trengte å gjøre i dag? og velg deretter et annet oppdateringsalternativ. Når du har forespurt alle oppdateringene du ønsker, velger du Send forespørsel .
  7. For å bekrefte handlingen din, velger du Send forespørsel en gang til. En bekreftelsesmelding forteller deg at vi har mottatt oppdateringene, og teamet vil begynne å jobbe. Du vil motta en e -post når oppdateringen er fullført.
  8. Merk: Hvis du trenger å sende inn flere forespørsler, må du vente til du mottar e -posten fra oss som forteller deg at vi har fullført denne oppdateringen. Du kan deretter gå tilbake til Nettstedspleie og komme med en ny forespørsel.