Foreta en nettstedsforespørsel for Websites + Marketing -nettstedet mitt

Etter at du har satt opp en Marketing Services -plan for Websites + Marketing -kontoen din , kan du begynne å be om nettstedoppdateringer.

Merk: Hvis du ønsker å be om oppdateringer for en annen type nettsted, er trinnene litt annerledes .

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Nettsteder og velg Administrer -knappen ved siden av nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet velger du Nettsted og deretter Forespørsler .
  4. Velg ett av oppdateringsalternativene (du kan legge til flere endringer senere).
  5. Fyll ut siden med forespørselen din, og velg deretter Ferdig . Hvis du legger ved et bilde eller en video, er det krav til filnavn og format:
    • Filnavn kan ikke inkludere noen av disse tegnene: ^%& $,@#
    • Bildene være i formatet .png eller .jpg/.jpeg.
    • Logoer være i formatene .png, .jpg/.jpeg, .pdf eller .eps.
    • Videoene være i .mp4 -format. Hvis du ikke kan konvertere til en .mp4, anbefaler vi at du laster opp videoen din til YouTube og sender oss koblingen - ellers kan ytelsen på nettstedet bli dårligere.
  6. Hvis du har en annen oppdatering, velg Var det noen andre endringer du trengte å gjøre i dag? og velg deretter et annet oppdateringsalternativ. Når du har forespurt alle oppdateringene du ønsker, velger du Send forespørsel .
  7. For å bekrefte handlingen din, velger du Send forespørsel en gang til. En bekreftelsesmelding forteller deg at vi har mottatt oppdateringene, og teamet vil begynne å jobbe. Du vil motta en e -post når oppdateringen er fullført.
  8. Merk: Hvis du trenger å sende inn flere forespørsler, må du vente til du mottar e -posten fra oss som forteller deg at vi har fullført denne oppdateringen. Du kan deretter gå tilbake til instrumentbordet for nettstedsforespørsler og sende inn en ny forespørsel.