Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Be om sosiale innlegg for nettstedet mitt + Markedsføring

Etter at du har satt opp en Tjenesteplan for Nettsteder + Markedsføring -kontoen din , kan du be om et sosialt innlegg. Ekspertene våre vil opprette og publisere kampanjen din.

Merk: Denne tjenesten er kun tilgjengelig for Marketing Services -planer.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til og velg Nettsteder + Markedsføring , og velg Administrer ved siden av Nettsteder + Markedsføring -planen du vil bruke.
  3. Gå til Instrumentbord, og velg Markedsføring > Sosial .
    velg sosiale
  4. Velg Be om sosialt innlegg .
    velg forespørsel sosialt innlegg
  5. Følg meldingene for å gi informasjon om det sosiale innlegget ditt, inkludert type kampanje, start- og sluttdatoer, en beskrivelse, en kobling som kundene kan besøke (hvis du har et), og bilder (valgfritt). Når du er ferdig, velger du Send inn .

Vi oppretter sosiale poster og sender e -post til deg innen to virkedager. Sosiale innlegg er planlagt og synlig på Sosial -siden, hvor du også kan omorganisere eller slette innlegget om nødvendig.

Mer informasjon

• Her er hjemmesiden for alle hjelpeartikler for Nettsted + Markedsføring.