Administrert WordPress Hjelp

Begrensninger for redigering av filer i Managed WordPress

Hackere elsker å utnytte og ødelegge WordPress-nettsteder, og følgelig bør sikkerhet være en prioritet for alle som bruker WordPress. For å bidra til å gjøre administrerte WordPress-kontoer så sikre mot hacking som mulig, bruker vi strenge, sikkerhetsorienterte begrensninger på hvilke filer som kan redigeres.

Denne funksjonen betyr at du kun kan redigere filer på administrerte WordPress-kontoer:

• Filer i mappen /wp-content
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Du kan også redigere alle kataloger og filer som du laster opp selv, som for eksempel en .user.ini -fil.