Begynn på nytt (slett alt innhold)

Med våre cPanel- og Plesk-kontoer for delt hosting (mer informasjon) kan du enkelt begynne på nyt med din hosting-konto. Dette fjerner permanent alt av innhold fra kontoen din, og overføres dette til en ny konto som fortsatt må konfigureres.

  1. Fra Gateway, i delen for kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Innstillinger.
  2. Gå til Nullstill konto -fanen.

    Denne funksjonen er kun tilgjengelig for cPanel- og Plesk-hosting-kontoer (mer informasjon).

  3. Klikk på Nullstill konto to ganger.

Neste trinn

  • Nå må du konfigurere hosting-kontoen din igjen (cPanel / Plesk)

Kunder med SSL-sertifikater

Hvis du hadde et SSL-sertifikat registrert på kontoen din, du overføre dette tilbake til hosting-kontoen din etter du er ferdig å stille inn backup for kontoen.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk SSL-sertifikater.
  3. Ved siden av domenenavnet du opprinnelig brukte, klikk på Administrer.
  4. Klikk på Overfør.
  5. Klikk på Overfør, og klikk deretter på Overfør på nytt.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.