VPS og Dedikerte servere (Mine servere) Hjelp

Begynne på nytt med serveren (tilbakestilling)

Hvis du vil gå tilbake til en ren konfigurasjon på serveren, kan du tilbakestille den, noe som tilbakestiller den til samme status som en helt ny server.

Tilbakestilling av serveren vil slette alt innhold på serverens harddisk, og dette kan ikke angres.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Innstillinger.
  5. Klikk på Ødelegg og gjenoppbygg ved siden av OS.
  6. Fyll ut de følgende feltene, og klikk på Ødelegg og gjenoppbygg:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Servernavn Angi et navn du vil at serveren din skal henvises til som.
    Brukernavn Angi et brukernavn å logge på serveren din med.
    Passord og
    Bekreft passord
    Angi et passord å logge på serveren med.
    Datasenter-region [Kommer snart] Velg stedet hvor du ønsker å opprette serveren din.
    Bilde Velg operativsystemet du ønsker å bruke.
    Kontrollpanel Velg kontrollpanelet du ønsker å bruke.1
    Importer nettstedene dine Velg alle cPanel delt hosting-kontoer du ønsker å importere (mer informasjon).

1 Ikke alle kontrollpaneler er tilgjengelige på alle bilder/operativsystemer. Du kan for eksempel ikke velge cPanel dersom du ønsker å bruke Fedora på VPS. For å bruke kontrollpanelet, du velge et kompatibelt bilde/operativsystem.