Bekreft domeneeierskap (HTML eller DNS)

Merk: Vi følger ikke omdirigeringer når vi godkjenner domeneeierskapet ditt.

Når du forespør et SSL-sertifikat, kan vi kreve at du kontrollerer domenet du etterspør sertifikatet for. Vi gir deg to alternativer for til gjøre dette:

Metode Hvordan det virker
HTML-side Last opp en HTML-side med innhold vi spesifiserer til en bestemt katalog for nettstedet for det vanlige navnet du bruker
DNS-oppføring Opprett en TXT-oppføring vi spesifiserer i sonefilen (DNS) til domenenavnet ditt

Hvilken type bekreftelse du bruker er avhengig av hvilken type sertifikat du forespør:

Sertifikattype HTML DNS
Standard
Deluxe
Utvidet bekreftelse
Wildcard -
UCC

Klikk på en av de følgende koblingene for instruksjoner basert på informasjonen vi sendte deg på e-post.

HTML-side

Du vil motta en e-post fra oss med en unik identifikator, som vil være i en linje av e-posten: “Den unike ID-en din for disse metodene er [unikID]."

1. Bruk en app som Notepad eller TextEdit for å lage en fil med navnet godaddy.html.
  2. Kopier den unike ID-en din og kun den unike ID-en din, inn i filen. Hvis for eksempel den unike ID-en din var 12345, ville innholdet av den nye .html-filen din være:

12345
  3. Opprett en katalog med navnet "/.well-known/pki-validation/" i det øverste mappenivået for nettstedet for det vanlige navnet du bruker. Vanligvis er dette nettstedets rotmappe, for eksempel en mappe ned navnet coolexample.com. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Hva er nettsiderotkatalogen min?. Merk: Hvis du kjører en Windows-server, må du gi mappen navnet /.well-known./ i stedet for /.well-known/, eller serveren vil ikke la deg opprette mappen.
  4. Plasser den nye .html-filen i mappen for pki-validering. Etter at du har plassert filen på dette stedet, vil filens URL-adresse for eksempel være http://coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html.
  5. Bekreft at du har tilgang til godaddy.html i en nettleser, og følg deretter instruksjonene i Bekrefte domenenavn-eierskapet ditt delen av denne artikkelen.

Hvis SSL-sertifikatet er for rotdomenet, må det være mulig å finne HTML-filen på http://coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html. http://www.coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html vil ikke fungere.

Hvis du støter på problemer og vi er vert for nettstedet ditt, kan disse artiklene være nyttige:

DNS-oppføring

Du vil motta en e-post fra oss med en TXT-verdi du må opprette i DNS-sonefilen til domenenavnet ditt. Å legge til denne TXT-oppføringen vil ikke påvirke nettstedet ditt i det hele tatt. Det er noe du kun kan vise gjennom et spesielt verktøy som utfører DNS-oppslag.

Du kan kun opprette TXT-oppføringen gjennom selskapets hvis navneservere domenet ditt bruker. Hvis domenenavnet ditt bruker våre navneservere, se Administrer DNS .

Bruk følgende informasjon for å opprette din TXT-oppføring:

Felt Hva du skal skrive inn
Navn (host) Skriv inn @ (Hvis DNS hostes utenfor GoDaddy, kan det være du må la dette stå tomt)
Verdi Angi hele TXT-verdien vi sendte deg.

Når du har opprettet DNS-oppføringen, følger du instruksjonene i delen Slik oppdaterer du domenenavnet ditt av denne artikkelen.

Etter at du har lastet opp HTML-siden eller opprettet TXT-oppføringen, må du gi beskjed til oss slik at vi kan bekrefte ditt domenenavn-eierskap.

Slik bekrefter du domenenavnet ditt

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk SSL-sertifikater.
  3. Klikk på Administrer ved siden av sertifikatet du vil bruke.
  4. Klikk på Sjekk min oppdatering.

Det kan ta 5-10 minutter for bekreftelsen din til å fullføres.

Neste trinn

• Hvis SSL-en din går til primærnavnet for et nettsted hostet med GoDaddy, vil vi automatisk installere sertifikatet for deg.
  • Hvis serveren din er et annet sted, last ned SSL-sertifikatet ditt.