Bekreft domeneeierskapet mitt med et annet selskap

For å konfigurere Microsoft 365 -e -postadressen din med et domene hos et annet selskap (ikke hos GoDaddy), må du endre DNS -innstillingene dine to ganger. Én gang med en TXT -bekreftelse for å bekrefte domeneeierskapet ditt, og en gang til med resten av Microsoft 365 DNS -detaljene for å angi e -postmål.

TXT -postverdien du må opprette, finnes i Microsoft 365 -kontoen din. Hvis du trenger å logge på igjen, velger du Hjelp meg med å fikse dette .

1. Logg på kontoen din hos det andre selskapet.
  2. Finn hvor du skal legge til en TXT -oppføring, og skriv inn informasjonen vi viser i Microsoft 365 -kontoen din.

Hjelp for spesifikke selskaper:

Hjelp fra andre selskaper:

Relatert trinn

• Få GoDaddy til å sjekke TXT -oppføringen din ved å logge på Microsoft 365 -kontoen din og velge Jeg konfigurerte TXT -oppføringen min. Sjekk, er du snill! Etter at eierskapet ditt er bekreftet, ser du resten av konfigureringsinstruksjonene dine for Microsoft 365. Bruk disse til å angi e -postmål for Microsoft 365 for domenet ditt .