Bekreft domeneeierskapet mitt med et annet selskap

For å konfigurere Microsoft 365 -e -postadressen din med et domene hos et annet selskap (ikke hos GoDaddy), må du endre DNS -innstillingene dine to ganger: først med en TXT -verifiseringsoppføring for å bekrefte domeneeierskapet ditt, og andre med resten av Microsoft 365 DNS -oppføringer for å bruke domenet ditt med Microsoft 365.

Trinn 1: Finn TXT -oppføringen din

Først finner du TXT -postverdien i Email & Office -instrumentbord. (Hvis du kom til denne artikkelen fra «Verifiser domeneeierskap» -siden din, hopper du videre til neste del).

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Øverst på instrumentbordet ser du et banner som sier at vi ikke kan opprette e -posten din før du har bekreftet domenet ditt. Velg Hjelp meg å fikse dette. Du ser en side med TXT -oppføringen din.
    Hjelpen meg med å fikse dette i banneret på instrumentbordet.

Trinn 2: Legg til og oppdater TXT -oppføringen

1. Logg på kontoen din med din nåværende DNS -vert.
  2. Finn hvor du skal legge til en TXT -post. (Nedenfor er instruksjoner om hvordan du oppdaterer DNS -oppføringene for leverandører som kunder ofte bruker.)
  3. Angi TXT -oppføringen du fant i e & Office -instrumentbord tidligere .
  4. For å bekrefte TXT -oppføringen, går du tilbake til E -post & Office -instrumentbordet, og velg deretter Jeg er ferdig .

De fleste DNS -endringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt. Etter at domeneeierskapet ditt er bekreftet, ser du resten av instruksjonene for å fortsette å konfigurere Microsoft 365 -e -posten din.