Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Bekreft domeneeierskapet mitt med Network Solutions

For å konfigurere Microsoft 365 -e -postadressen din med et domene hos Network Solutions, må du endre DNS -innstillingene for Network Solutions to ganger. Én gang med en TXT -verifisering for å bekrefte domeneeierskapet ditt, og en gang til med resten av Microsoft 365 DNS -detaljene for å angi e -postmål.

TXT -postverdien du må opprette, finnes i Microsoft 365 -kontoen din. Hvis du trenger å logge på igjen, velger du Hjelp meg med å fikse dette .

1. Logg på Network Solutions -kontoen din .
  2. Velg Administrer konto .
  3. Velg Mine domenenavn .
  4. Velg Rediger avanserte DNS -oppføringer
  5. Bla til Tekst (TXT -oppføring) og velg Rediger TXT -oppføringer .
  6. Skriv inn følgende:
    • Vertsnavn : @
    • TTL : 7200
    • Tekst : Angi TXT -verdien vi sendte deg på e -post.
  7. Velg Fortsett .

Kontakt Network Solutions kundestøtte på 1 (888) 642-0209 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Relatert trinn

• Få GoDaddy til å sjekke TXT -oppføringen din ved å logge på Microsoft 365 -kontoen din og velge Jeg konfigurerte TXT -oppføringen min. Sjekk, er du snill! Etter at eierskapet ditt er bekreftet, ser du resten av konfigureringsinstruksjonene dine for Microsoft 365. Bruk disse til å angi e -postmål for Microsoft 365 for Network Solutions -domenet .