Bestill en BETALINGSGoDaddy Poynt Smart Terminal fra din WooCommerce -butikk

Kjøp en BETALINGSGoDaddy Poynt Smart Terminal fra WooCommerce -delen av WordPress -instrumentbordet ditt for å aktivere GoDaddy -betalinger - Selge personlig.

Merk: Med denne metoden synkroniseres bare GoDaddy Poynt Smart Terminal lokale pickup -bestillinger med WooCommerce.
  1. Logg på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Innstillinger > Betalinger og velg BETALINGER > Konfigurer .
  3. Velg Lær mer .
  4. Logg på GoDaddy -kontoen din om nødvendig.
  5. Registrer deg for GoDaddy Payments hvis du ikke allerede har gjort det. Når du er koblet til, går du tilbake til Betalinger -siden og velger GoDaddy -betalinger - Selger personlig , og deretter Finn ut mer på neste side.
  6. Gå gjennom GoDaddy Poynt Smart Terminal -informasjonen og velg deretter Kjøp nå , eller Legg til i handlevognen hvis du vil fortsette å legge til flere produkter i handlevognen.
  7. Etter at du har mottatt GoDaddy Poynt Smart Terminal, les denne artikkelen for å komme i gang med Smart Terminal .
  8. Når terminalen er koblet til GoDaddy -kontoen din, vil WooCommerce -butikken din automatisk endre status på GoDaddy Payments - Selling In Person -betalingsmetoden til Connected . Du er nå klar til å godta betalinger personlig for bestillinger plassert på nettet.