Betal for det nye domenet ditt

Trinn 3 i Domenemegler -tjenesten: en kjøpers veikart -serie.

Det perfekte domenenavnet ditt er klart for kjøp. Domenemegleragenten din har forhandlet på vegne av deg med nåværende domeneeier til en avtalt salgspris. Nå er det på tide å betale for domenet ditt!

Megleragenten din vil kontakte deg for å gjennomgå hvordan du vil betale for det nye domenenavnet ditt. Vi legger til domenet i handlevognen din for deg, så alt du trenger å gjøre er å behandle handlevognen. Eller megleragenten din kan behandle betaling på dine vegne, hvis det var det du ble enige om.

For å få prosessen til å gå greit, går du gjennom betalingsmetodedetaljene i kontoen din eller legger til en ny betalingsmetode .