GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bildetekst

1. Når du har lagt til et bilde i kampanjen, klikker du på blyantikonet under bildet.
  2. I popup-vinduet du ser, skriver du inn bildeteksten din i Bildetext: -feltet, og trykk på lagre.

Bildeteksten vises øverst i bildet mens du er i redigeringsmodus.

Bare klikk på Forhåndsvisning -knappen øverst til venstre i modulen for å se bildeteksten under bildet, slik det blir når det sendes.