GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Bli kjent med instrumentbordet

Du kommer alltid først til å se GoDaddy Email Marketing-instrumentbordet når du logger på GoDaddy Email Marketing-kontoen din. Dette er hjemmet til alle de elektroniske nyhetsbrevene du har opprettet i GoDaddy Email Marketing. Her finner vi flere kule verktøy som hjelper deg med å effektivt administrere ditt GoDaddy Email Marketing-innhold. Øverst har vi ...

Dine kampanjer

I den store midtdelen av instrumentbordet vil du se et miniatyrbilde og et sammendrag som representerer hvert av nyhetsbrevene dine. Hvis du klikker på det miniatyrbildet, kan du forhåndsvise kampanjen slik den er.

Nyhetsbrev-statistikk

Til høyre for det miniatyrbildet er det et statistikksammendrag. Disse tallene og sektordiagrammet viser de totale, samlede statistikkene for den kampanjen, inkludert hver gang den ble sendt. Hvis du klikker på noen av de beregningen, vil du komme til de detaljerte, samlede utsendelse-statistikkene for den kampanjen.

For å se statistikksiden for kun den siste utsendelsen, klikker du bare på Statistikk-knappen under miniatyrbildet.

Du kan når som helst oppdatere statistikk for alle kampanjer ved å klikke på den lille runde pilknappen ved siden av Statistikk-knappen, under kampanjens miniatyrbilde. Dine statistikker vil ikke være tilgjengelige mens GoDaddy Email Marketing oppdaterer disse statistikkene.

Les mer om din e-poststatistikk.

Kampanjeverktøy

Redigere: Du kan åpne denne kampanjen for redigering ved å klikke på Rediger-knappen under miniatyrbildet.

Sende: Og du kan sende kampanjen, rett fra instrumentbordet, ved å klikke på Send-knappen ved siden av det.

Planlegge: Klikk på klokkeknappen for å planlegge kampanjen for utsending en gang i fremtiden. Den vil bli rød når du har planlagt utsendelsen av kampanjen din. For å kunne redigere eventuelle planlagte utsendelser, klikker du bare på Planlagte utsendelser-knappen nederst i den høyre sidestolpen, under de små miniatyrbildene dine til høyre.

Klone: Sau-knappen vil "klone" en kampanje og lage en nøyaktig kopi av den kampanjen på instrumentbordet ditt. GoDaddy Email Marketing vil legge til et trinnvis økende tall til kampanjetittelen, slik at du kan se hva som er den klonede kopien. Du vil også se et lite sau-ikon øverst til høyre i miniatyrbilde-flisen, slik at du vet at det er en kopi.

Dele: Når du klikker på Del-knappen, vil du se en liste over sosiale plattformer og GoDaddy Email Marketing-URL-adressen for den kampanjen. Hvis du har aktivert sosial deling-knappene i e-posten, kan du klikke på en hvilken som helst av disse for å dele nyhetsbrevet ditt direkte med alle på de nettverkene. (Husk: Sosial deling-knappene er annerledes enn de sosiale ikonene i bunnteksten i e-posten. Du må aktivert sosial deling-knappene NÅR DU SENDER for at disse sosiale alternativene skal fungere riktig.) Du kan alltid kopiere URL-adressen her og dele den hvor som helst du ønsker.

Slette: Hvis du ønsker å slette kampanjen, klikker du bare på søppeldunk-ikonet helt over til høyre for kampanjeflisen.

Sidestolpen

Hvordan velge nyhetsbrev

Hvis du klikker på en hvilken som helst kampanje på denne sidestolpen, vil den dukke opp til venstre, på hovedområdet av siden. Kampanjene vil vises i samme rekkefølge som de er oppført i sidestolpen. Du vil også se at de er lagt til en ny liste, nederst, som viser deg hvilke kampanjer som er blitt valgt.

Lær mer om

.

Hvordan bla gjennom eldre kampanjer

Hvis du ser til høyre for instrumentbordet, vil du se et grått panel med bittesmå miniatyrbilder og titler for alle kampanjene dine. Dette er en stor liste over alle kampanjene som finnes i kontoen din.

Det er slik du kan vise disse på andre sider, hvis du har mange kampanjer. Det er ikke sikkert at eldre nyhetsbrev automatisk dukker opp i "Nylige"-oppføringen din, som er stor og i midten. Du kan klikke på en spesifikk side for å gå til den, eller du kan bla gjennom sidene ved hjelp av de små pilene.

Hvordan gruppere nyhetsbrev i mapper

Hvis du ønsker å konsolidere noen av kampanjene dine til en enkelt gruppe, kan du gjøre det her også. Dra et hvilket som helst bittelite miniatyrbilde, til høyre, over et annet bittelite miniatyrbilde, og slipp. Voila! En gruppe.

GoDaddy vil gi deg muligheten til å gi navn til denne mappen med en gang du oppretter den. Du kan også når som helst redigere navnet på denne gruppen ved å klikke på blyant-ikonet ved siden av gruppenavnet.

Hvis du ønsker å legge til eller fjerne en kampanje fra denne gruppen, bare drar du en kampanje fra utenfra og inn i mappen, så vil GoDaddy Email Marketing fjerne den. Hvis du bare har 2 e-poster i en mappe, og du drar en av dem ut, vil GoDaddy Email Marketing automatisk slette gruppen.

Ved siden av gruppen vil du se et kort med to sifre. Det grå sifferet viser deg hvor mange kampanjer du har lagt i denne gruppen. Og hvis du har noen av kampanjene i gruppen valgt, vil sifferet endres for å indikere dette.

Les mer om å gruppere nyhetsbrev i mapper.

Hvordan søke i allerede eksisterende e-poster

Du kan også bruke dette området til å søke gjennom alle kampanjene dine. Bare skriv inn spørringen din i søkelinjen, til høyre – GoDaddy Email Marketing vil automatisk begynne å søke i nyhetsbrevene dine når du skriver inn tekst i dette feltet. Søkeresultatene dine vil vises i det grå panelet, i en liste. Du kan klikke på miniatyrbilde-ikonet for å feste listen til din store instrumentbordliste i midten.

Neste trinn

• Nå som vi har kommet til veis ende med vårt lynkurs i ditt GoDaddy Email Marketing-instrumentbord, er det bare å sette i gang og begynne å sende ut e-post!