Blokkere eller oppheve blokkering av avsendere som søppelpost

E -postserveren din skanner innkommende meldinger for visse egenskaper som identifiserer den som uønsket søppel. Du kan blokkere en e -postadresse eller et domene slik at meldingene til dem alltid betraktes som søppel. Eller for å ikke flytte meldinger til søppelpostmappen din, identifiser e -postadressen eller domenet som en trygg avsender.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger .
  3. Velg E -post , deretter Søppelpost .
    Venstre panel som viser Mail og Skriv og svar
  4. For å blokkere avsenderen velger du Legg til under Blokkerte avsendere og domener . Eller for å identifisere avsenderen som trygg, velg Legg til under Sikre avsendere og domener .
  5. Angi e -postadressen eller domenet, og velg Enter -tasten ( Retur -tasten på Mac).
  6. Velg Lagre nederst i høyre hjørne.

Kom tilbake hit når som helst tilblyantknapp redigere ellerSøppelbøtte -knappen slett blokkerte eller sikre avsendere.

Relaterte trinn

• Du kan også merke en enkelt melding som søppel eller ikke som søppel. Åpne meldingen, og fra verktøylinjen øverst velger du Søppel , deretter Søppel for å flytte den fra innboksen din til søppelpostmappen, eller velg Ikke søppel , deretter Ikke søppel for å flytte den fra søppelpostmappen til innboksen.
  • Blokkerte eller sikre avsendere vil også gjelde for Outlook for Windows eller Mac. Hvis du ikke ser endringene, må du sørge for at Outlook er konfigurert med Exchange .

Mer informasjon

• Du kan ha opptil 1024 e -postadresser eller domener som blokkerte eller sikre avsendere. Hvis du velger filteret Bare stol på e -post fra adresser i listen Mine trygge avsendere og domener og Sikre e -postlister , blir kontaktene dine lagt til i Safe -listen, noe som kan få deg til å nå grensen. Å bruke domener istedenfor e -postadresser kan bidra til å redusere listen.
  • Meldinger slettes permanent fra søppelpostmappen 30 dager fra ankomst.