Blokkere IP -adresser fra Linux -hostingkontoen min

Bruk IP -blokkeringen i cPanel for å blokkere IP -adresser fra å få tilgang til Linux -hostingkontoen din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på IP -blokkering i delen Sikkerhet på cPanel -startsiden.
  5. I Legg til en IP eller område -feltet angir du IP -adressen eller området du vil blokkere, og klikker deretter på Legg til .