Blokkere PHP -filer med Sucuri Security -plugin -modulen

Skadelige besøkende kan kompromittere WordPress -nettstedet ditt hvis de klarer å legge til og kjøre skadelige PHP -filer. De følgende trinnene vil bidra til å beskytte nettstedet ditt ved å blokkere kjøring av PHP i visse kataloger.

Påkrevd: Du må installere plugin -modulen Sucuri Security før du følger disse trinnene.
  1. Logg på WordPress.
  2. I menyen til venstre velger du Sucuri Security > Innstillinger .
  3. Velg Hardening -fanen.
  4. Finn delen merket Blokker PHP -filer i Opplastingskatalog .
  5. Hvis seksjonen er rød, velger du Bruk herding . Hvis det er grønt, er herdingen allerede brukt.
  6. Gjenta de to foregående trinnene for blokkering av PHP-filer i WP-CONTENT-katalogen og blokkering av PHP-filer i delene WP-INCLUDES Directory.

Test nettstedet ditt for å sikre at disse innstillingene ikke forstyrrer temaet og plugin -modulene dine. Hvis blokkering av noen filer forårsaker problemer, tillater du dem i Sucuri Security -plugin -modulen .

Merk: Hvis du ikke kan bruke eller gjenopprette herding for denne funksjonen, kan den allerede håndteres av hostingplattformen din.

Relaterte trinn

Beskytt nettstedet ditt ytterligere ved å aktivere de andre Sucuri Security -alternativene: