GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruk arkivbilder i kampanjene dine

Hvis du ikke har noen bilder å laste opp i bildegalleriet, kan du velge ett fra den innebygde samlingen av avgiftsfrie arkivbilder. Med tusenvis av bilder å velge mellom, bør du kunne finne et bilde som passer dine behov.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Fra Oversikt -siden klikker du på Kampanjer -fanen.
    Klikk på kampanjer
  3. Kampanjer -siden klikker du på Skriv for å starte en ny kampanje.
    Klikk på skriv
  4. Merk: Hvis du har en eksisterende kampanje, klikker du på Rediger nedenfor til kampanjen du vil oppdatere.

5. I sidestolpen klikker du på Globe -knappen for å åpne arkivbilder -galleriet.
    Klikk globus
  6. Skriv inn et nøkkelord i søkeboksen for å se bildene.
    Angi nøkkelord
  7. Velg og dra et bilde fra søkeresultatene inn i ett av plassholderikoneneklikk på globeknappen i malen.
    Dra bildet
  8. Merk: Alle bildene du velger vil bli lagt til ditt personlige galleri. Klikk på bildeknappen for å vise alle bildene du har valgt.
    Klikk på bilde -knappen

9. Hvis du er klar til å sende markedsføringskampanjen din, klikker du på Fortsett for å fortsette.
    Klikk på Fortsett
  10. Merk: Hvis du planlegger å jobbe med kampanjen din senere, klikker du på Lagre .