Bruk av vår PHP Form Mailers på Nett­ og klassisk hosting

To e-postskjemaer som ikke er CGO er inkludert i standardfilene for Linux delt hostingkonto: webformmailer.php og gdform.php. De ligger i rotkatalogen for hostingkontoen din. Ved å inkorporere ett av disse skriptene på nettstedet ditt, opprettes en metode for å hente inn brukerinformasjon og sende dette som e-post til en angitt adresse.

For mer informasjon om å utpeke mål-e-postadresse, se Angi en e-postadresse for PHP Form-Mailer.

Bruke webformmailer.php

Følg disse trinnene for å bruke webformmailer.php.

Slik bruker du webformmailer.php

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Hosting.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil administrere klikker du på Administrer.
  4. I delen Verktøy , klikk på Filbehandling.
  5. Klikk på filnavnet for nettsiden du vil plassere e-postskjemaet i.
  6. Skriv inn HTML-brødteksten i e-postskjemaet.
  7. Dette er et veldig generelt e-postskjema som du kan bruke:
  8. form action="/webformmailer.php" method="post">
    input type="hidden" name="subject" value="Submission" />
    input type="hidden" name="redirect" value="thankyou.html" />
    Fornavn:  input type="text" name="FirstName" />
    Etternavn  :input type="text" name="LastName" />
    E-post:  input type="text" name="email" />
    Kommentarer:  textarea name="comments" cols="40" rows="10">
    Skriv inn kommentarer her./textarea>
    input type="submit" name="submit" value="submit"/>
    input type="hidden" name="form_order" value="alpha"/>
    input type="hidden" name="form_delivery" value="hourly_digest"/>
    input type="hidden" name="form_format" value="html"/>
    /form>
  9. Hvis du oppretter din egen skjematagg, tilordner du /webformmailer.php til handlingsattributten og angir metoden for utsendelse av skjemaet:

form action="/webformmailer.php" method="post">
  10. I tillegg til e-postskjemaet du oppretter, finnes det skjulte elementer du kan bruke.

form_format avgjør i hvilket format informasjonen leveres. Verdiene er 'text', 'csv', 'html', 'xml' og 'standard' (samme som 'text' ).

form_delivery bestemmer frekvensen og pakkingen av leveransen. Alle skjemainnsendelser sendes via et vedlegg. Du kan angi form_delivery-variabler som ett av følgende: 'digest', 'hourly_digest' og 'daily_digest'.

11. Når du er ferdig med å legge til e-postskjemaet ditt, klikker du på OK.

Bruke gdform.php

Følg disse trinnene for å bruke gdform.php.

Bruk av gdform.php

Advarsel:
Advarsel: gdform.php-filen kan ikke gjenopprettes hvis den blir slettet.
  1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Hosting.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil administrere klikker du på Administrer.
  4. I delen Verktøy , klikk på Filbehandling.
  5. Klikk på filnavnet for nettsiden du vil plassere e-postskjemaet i.
  6. Skriv inn HTML-brødteksten i e-postskjemaet.
  7. Dette er et veldig generelt e-postskjema som du kan bruke:
  8. form action="/gdform.php" method="post">
    input type="hidden" name="subject" value="Form Submission" />
    input type="hidden" name="redirect" value="thankyou.html" />
    p>Fornavn:input type="text" name="FirstName" />/p>
    p>Etternavn:input type="text" name="LastName" />/p> p>E-post:input type="text" name="email" />/p> p>Kommentarer:/p>textarea name="comments" cols="40" rows="10"> Skriv inn kommentarer her./textarea>

input type="submit" name="submit" value="submit"/> /form>
  9. Hvis du oppretter din egen skjematagg, må du gi e-postskjemaet et unikt navn til skjemaelementene dine.
  10. Merk: Husk at e-postskjemaskriptet vårt vil sortere navnene på skjemaelementene alfabetisk når det skriver e-postmeldingen. Dette er prioritetsrekkefølgen: store bokstaver, små bokstaver, tall.

11. For skjemahandlingslinjen angir du /gdform.php. For eksempel:
    form action="/gdform.php" method="post">
  12. Angi skjemametoden til "post."
  13. I tillegg til feltene du oppretter i skjemaet ditt, er det tre spesialfelt som du kan bruke: emne, omdirigere og e-post.
    • Emne. Kontroller emnelinjen i e-posten med skjemaet.
    • Omdirigere. Kontroller siden som de besøkende vil se etter at de har send inn skjemaet.
    • E-post. Kontroller returadressen i e-posten med skjemaet.

14. Når du er ferdig med å legge til e-postskjemaet ditt, klikker du på OK.

For mer informasjon om å tilpasse HTML-skjemaer, gå til W3 Schools HTML Forms and Input.

For informasjon om hvordan du reinstallerer standardskriptene, se Hvordan reinstallerer jeg standardskriptkatalogen?