Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Bruk av Web Apps i Office 365

Hvis planen din kommer med nettapper for Microsoft Office 365 fra GoDaddy, er du heldig. Microsofts officepakke-programmer er nå tilgjengelig for deg når som helst (til og med på den mobile enheten din).

De er også enkle og brukervennlige, og bidrar til å gjøre livet enklere.

For å bruke Web Apps i Office 365

1. Gå til email.coolexample.com. Der coolexample.com er navnet på e-postens domene.
  2. Skriv inn e-postadresse og passord, og trykk deretter Logg inn.
  3. Klikk på OneDrive for Business.
  4. Klikk .
  5. Bruk webprogrammet du vil bruke, lag en tittel for dokumentet, og klikk deretter OK.
  6. For å dele dokumentet med andre:
    • Klikk Del, og angi deretter navnene og e-postadressene du vil bruke.
    • Velg Kan redigere eller Kan vise.
    • Klikk Del.
  7. Når du er klar til å å ut av dokumentet, klikker du Fil og deretter Avslutt.

På grunn av deres brukervennlighet og tilgjengelighet, er vi overbevist om at Web Apps vil være av stor betydning for produktivitet.