Bruk din Workspace Login

Vi skapte Workspace Login for å gjøre det enkelt for deg å bruke alle våre Arbeidsområde-programmer.

Din Workspace Login gir deg tilgang til Abeidsområde Nett-epost Calendar, Fax Thru Email, og Easy Database for Websites med ett enkelt brukernavn og passord. For mer informasjon, se Sjekker Workspace Email.

Er Workspace Login riktig for deg?

Hvis du deler dine Arbeidsområde-programmer med andre brukere, kan det være uønskelig for deg å bruke Workspace Login. Når en bruker logger seg på en av dine Arbeidsområde-programmer, kan de også få tilgang til ale dine programmer i Arbeidsområdet.