Bruk domenet ditt for et nytt nettsted

Denne videoen viser deg hvordan du bruker domenenavnet ditt til å opprette et nytt Nettstedbygger-nettsted eller en Nettbutikk.

Videoavskrift

Du fant et flott domenenavn og registrerte det. Hva så? Hva med å bruke det til å opprette et nytt nettsted?

Ikke vær bekymret, det er enklere enn du tror.

GoDaddy tilbyr en alt-i-ett-løsning for å hjelpe deg bygge et nettsted eller en nettbutikk.

Løsningen omfatter hosting for å gjøre nettstedet ditt synlig og funksjonelt på internett, og et SSL-sertifikat som beskytter dataene som sendes til og fra nettstedet ditt.

SSL-kryptering er veldig viktig hvis du kommer til å selge produkter fra nettstedet.

For å starte logger du på GoDaddy-kontoen din og navigerer til Produkter-siden.

Hvis domenenavnet ditt vises i en visning som er lik denne, klikker du på Administrer og deretter Bruk mitt domene.

Hvis det vises slik, er det bare å klikke på Bruk mitt domene. Klikk på Bygg.

Nettstedbygger og Nettbutikk er begge nettapplikasjoner for nettstedsdesign du kan bruke til å lage et nettsted – uten at du trenger tekniske ferdigheter eller tidligere erfaring med koding.

Nettstedbygger er veien å gå for å lage en grunnleggende tilstedeværelse på internett for bedriften din eller bare oppgi informasjon om bedriften. For eksempel hvem du er, hva du gjør og hvordan man kan kontakte deg.

Hvis du vil selge produkter eller tjenester på nettstedet ditt, er Nettbutikk det beste valget.

Du får samme funksjoner og egenskaper som Nettstedbygger, men i tillegg får du spesialdesignet butikkfront og produktsider, en integrert handlevogn, behandling av kundebetalinger, fraktalternativer – alt du trenger for å selge på internett.

Når du klikker på nettstedstypen du ønsker, kommer du til verktøyet for nettstedsbygging.

Klikk deg rundt for å bli kjent med verktøyet. Deretter kan du bruke kreativiteten og ha det moro. Du kan ikke ødelegge noe ved et uhell!

Når du klikker på Publiser, blir nettstedet ditt live på internett. Ikke bekymre deg om ikke resultatet er perfekt.

Du kan forbedre og oppdatere nettstedet ditt når som helst, så ofte du vil.

Bare husk å klikke på Publiser for implementere endringene på nettstedet ditt. Jo da, det er faktisk så enkelt!

Er du klar til å sette domenet ditt i arbeid som et nettsted?

Nettstedbygger og Nettbutikk gjør det enkelt for deg å få i gang tilstedeværelsen din på internett.