Opprett en distribusjonsliste i nettpost

Med Workspace Webmail kan du sende e -post til grupper av kontakter som bruker distribusjonslister. Dette lar deg enkelt sende e -post til de samme gruppene av mennesker, i stedet for å legge dem til som individuelle mottakere når du skriver meldinger.

1. Logg på Arbeids-e-postkontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. I fanen E -post, og klikk Adressebok .
  3. Velg Distribusjonslister .
    Klikk på Distribusjonslister
  4. Klikk på Legg til distribusjonsliste .
  5. Angi et navn på distribusjonslisten .
  6. I listen Tilgjengelige kontakter velger du kontaktene du vil legge til, eller klikker på Velg alle .
  7. Klikk på chevron -knappen > legg til en kontakt i Valgte kontakter -listen.
  8. Når du er ferdig, klikker du på OK .

Neste trinn

• Hvis du vil sende e -post til distribusjonsgruppen din, legger du til distribusjonsgruppen i Til: -feltet i skrivevinduet. Klikk i feltet, og begynn å skrive for å se en liste over tilgjengelige kontakter og grupper. Les mer om å skrive meldinger i nettpost.

Merk: For å holde en distribusjonsgruppe privat, legg til distribusjonsgruppen i BCC: -feltet.