GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruk egendefinert HTML for å opprette en kampanje

GoDaddy Email Marketing tilbyr en tilpasset HTML -komponist. Dette kan brukes til å lage fullstendig tilpassede e -poster, fra bunnen av, med rå HTML -kode. Den egendefinerte HTML -komponisten er helt atskilt fra standarddesign -komponisten, og de kan ikke brukes om hverandre.

Slik starter du den egendefinerte HTML -komponisten:

Fra Kampanjer -siden bruker du den lille rullegardinmenyen på Skriv -knappen for å velge Egendefinert HTML.

Merk: Hvis du ennå ikke har opprettet noen kampanjer i kontoen din, ser du ikke Skriv -knappen. Klikk på "Opprett en kampanje" -knappen på Kampanjer -siden, og klikk deretter på Lagre . Nå klikker du tilbake til Kampanjer -siden for å finne rullegardinmenyen ved siden av Skriv -knappen.

Etter at du har valgt Tilpasset HTML, vil GoDaddy Email Marketing laste opp et spesielt Egendefinert HTML -komponistverktøy, og du kan:

1. Navngi kampanjen hva du vil.
  2. Lim HTML -koden rett inn i redigeringsområdet, eller klikk på “Importer HTML fra” for å velge å importere koden direkte fra en zip -fil eller en URL -adresse.
  3. Inkluder hvilken som helst spesifikk kode du trenger ved å plassere markøren der du vil at koden skal vises, og klikke på pilen ved siden av koden til høyre. For å forsikre oss om at vi følger alle reglene og lett kan gi deg sporingsresultatene du trenger, GoDaddy Email Marketing at du legger til minst én Opt-out-kobling, og et sporingslys. Men legg gjerne til så mange videresendings-, abonnements- og «Vis på nett» -koblinger som du vil også!
  4. Merk: Du må inkludere «Vis på nett» -koden hvis du vil ha et miniatyrbilde på Kampanjer -siden, eller et forhåndsvisningsbilde når du deler kampanjen.

5. Klikk på "Jeg er ferdig" for å lagre endringene i HTML -en og jobbe med tekstversjonen av e -posten din. (Dette er versjonen folk vil se om de ikke kan motta HTML -e -post).

Å bruke tilpasset HTML -kode i stedet for GoDaddy Email Marketings designverktøy er bra for noen, ikke så bra for alle. Saken med å designe for e -post er at det er mange e -postlesemiljøer der ute, og mange av dem gjengir HTML annerledes. Når det er sagt, er det her noen grunnleggende ting du bør huske på når du koder, noe som vil hjelpe deg med å se bra ut.

Noen ting du må huske på når du bruker egendefinert HTML:

• Husk alltid å legge til html -tagger som åpner og lukkes.
  • Sett alltid stilkodene dine i hodet og bruk kroppskoder.
  • Siden GoDaddy Email Marketing integrerer CSS -en din, kan du kode normalt, så du trenger ikke å bekymre deg for å legge inn CSS -en mens du jobber.
  • For tabeller med flere kolonner med bilder, bruk en stilkode med "vertical-align: top" (Safari liker det)
  • Bruk stilkoder med «font-family: helvetica»-i stedet for skrifttypekoder.
  • Vær forsiktig, test en haug, så blir du ok. :-)