GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruk en mal til å opprette en e -postkampanje

Bruk en forhåndsutviklet mal for å opprette og sende din neste GoDaddy Email Marketing-kampanje.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Kampanjer -siden klikker du på Skriv!
    Klikk på skriv
  3. I malgalleriet kan du holde musepekeren over Eksempler under hver maldesigntype.
    Hold markøren over eksemplene under hver mal

Dette vil gi deg en ide om hvordan hver forhåndsdesignede mal ser ut med tekst og bilder. Det er to eksempler for hver malutformingstype.

4. Klikk på malen du vil bruke.
    Klikk på malen du vil bruke

Malen åpnes i Composer , og du kan begynne å legge til tekst og bilder .