Bruk et egendefinert domenenavn

Du kan bruke et domenenavn du eier med GoDaddys URL -forkortelse for å opprette korte, merkede URL -adresser som du kan dele på sosiale medier.

• Domenet du bruker kan ikke ha et annet nettsted hostet.
  • Hvis du bare har ett domenenavn (eller ønsker å innlemme virksomhetens hoveddomenenavn), kan du konfigurere forkorteren på et underdomene (for eksempel underdomene. Coolexample.com). For best resultat anbefaler vi at du bruker et domenenavn dedikert til forkorteren din.
Påkrevd: Før du kan bruke forkorteren med det egendefinerte domenet, må du konfigurere videresending for det egendefinerte domenet . Da kan du velge ditt egendefinerte domene i URL -forkortelsen.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Du kan alltid registrere flere domenenavn på nettstedet vårt .
  • Hvis domenenavnet du ønsker å bruke ikke er i den samme GoDaddy -kontoen, må du konfigurere innstillingene for domenet. For disse instruksjonene, klikk Hjelp under Angi domenenavn -feltet.