Bruk Git til å administrere nettstedet ditt

Du kan bruke versjonskontrollprogramvaren Git med Administrert WordPress-kontoen. I motsetning til annen Git-bruk (som kontrollerer underversjoner av programvare) kan brukere av Administrert WordPress bruke Git til å lage sikkerhetskopier av nettområdets innhold.

Advarsel: Git vil ikke versjonskontrollere Administrert WordPress-databasen, eller noe av informasjonen derfra, som postene dine.

Du kan også bruke Git til å utvikle Administrert WordPress-nettstedet lokalt, men dette er mer avansert og krever ekstra programvare som Beanstalk.

For å bruke Git trenger du et repositorium som GitHub eller Bitbucket.

Slik får du tilgang til Git i Administrert WordPress-kontoen

1. Få tilgang til Administrert WordPress-kontoen via SSH (mer informasjon).
  2. Kjør Git-programmet med følgende kommando:
    git

Fra denne tilstanden kan du gi kommandoer gjennom Git som dokumentert på nettstedet her.

For å hjelpe deg har vi laget et hjelpedokument som du kan laste ned her.

Tilleggsinformasjon

For å bruke Git i Administrert WordPress-kontoen må du opprette en .gitignore-fil (mer informasjon) i /html-katalogen. Filen bør inneholder følgende kodelinjer:

wp-admin/
wp-content/mu-plugins/gd-system-plugin.php
wp-content/mu-plugins/
wp-includes/
wp-*.php
!wp-config.php
index.php
gd-config.php

Hvis du ikke oppretter denne filen, vil du få versjonsproblemer forårsaket av oppdateringer for WordPress-kjernen.

Alternativer til Git

Hvis du vil bruke versjonskontrollprogramvare uten å lære Git, anbefaler vi plugin-modulene Revisr eller Gitium. De tilbyr mesteparten av Gits funksjonalitet via en GUI, noe som gjør dem enklere å bruke.

Ansvarsfraskrivelse

For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.