Bruk hurtigtaster i Nettpost

Det finnes flere hurtigtaster i Workspace Webmail for å gjøre hverdagsoppgaver som å sende, svare og skrive e -post enklere og raskere.

Slik bruker du hurtigtaster

1. Åpne nettbasert e-post.
  2. Hold markøren over Innstillinger -rullegardinmenyen, og velg deretter Skjerminnstillinger .
  3. Klikk på Annet -fanen.
  4. Hurtigtaster er aktivert som standard. For å deaktivere hurtigtaster, fjern markeringen i boksen ved siden av Aktiver hurtigtaster . Merk av i boksen for å aktivere snarveiene på nytt.
  5. Klikk på OK.

Her er en liste over hurtigtastene og hva de gjør:

Handling Hurtigtaster Beskrivelse
Åpne ny melding Skriv inn Åpner den valgte meldingen
Send CTRL (PC) eller CMD (Mac) + Enter Sender melding fra komponisten
Gå tilbake til meldingslisten l Oppdaterer siden og går tilbake til den forrige meldingslisten
Svar r Svar til meldingsavsender
Svar alle a Svar til alle meldinger
Videresend f Videresender en melding
Skriv c Åpner en ny melding i Skriv -vinduet
Merk som lest Skift + r Merker meldingen din som "lest"
Merk som ulest Shift + u Markerer meldingen din som «ulest»
Flagg g Flagg -melding
Tøm flagg Skift + g Tømmer flagg
Søk s Åpner Søkesiden
Skriv ut s Skriver ut valgte meldinger
Lagre som kladd CTRL (PC) eller CMD (Mac) + s I komponisten lagrer meldingen i utkastmappen
Lagre som mal CTRL (PC) eller CMD (Mac) + Shift + m Lagrer meldingen i Mal -mappen
Velg neste e -post Pil ned eller j Velger neste e -post i meldingslisten
Velg forrige e -post Opp -pil eller k Velger forrige e -post i meldingslisten
Slett e -post Slett eller Backspace Sletter de valgte e -postene
Velg Alle CTRL (PC) eller CMD (Mac) + a Velger alle e -poster i den gjeldende meldingslisten
Fjern merking av e -post Esc Fjerner merkingen for alle valgte e -poster i den gjeldende meldingslisten
Utvid/Skjul Tilde (Shift + `/~) Forhåndsviser eller skjuler forhåndsvisningsruten