Bruk innstillinger for søppelpostfilter

Mens søppel -e -post kan være verdt en latter eller to, er det ikke morsomt når det overskrider innboksen din. Du kan bruke Workspace Webmails funksjoner for søppelpostbehandling for å hindre uønsket søppelpost i å tette innboksen din.

Sette opp søppelpostfiltre

Det er enkelt å konfigurere og kontrollere hvordan du mottar søppelpost.

Slik konfigurerer du søppelpostfiltre

1. Logg på Workspace Webmail .
  2. Fra Innstillinger -menyen velger du Spaminnstillinger .
  3. Fra delen Søppelpostfiltrering velger du ett av følgende:
    • Slå av filtrering - Ingen handling gjelder mistenkt spam. Den leveres til innboksen din.
    • Flytt til Bulk Mail - (anbefalt) Mistenkt spam leveres til Bulk Mail -mappen din. Du kan gjennomgå den når det passer deg.
    • Merk emne med [SPAM] - Mistenkt spam leveres til innboksen din med [SPAM] i emnelinjen.
    • Begrenset modus - All e -post leveres til Bulk Mail -mappen din, med mindre avsenderen er på Tillatt liste.
  4. Fra delen Når jeg markerer meldinger som søppelpost velger du én av følgende handlinger:
    • Spør meg hva jeg skal gjøre - Når du markerer meldinger som søppelpost, spør Workspace Webmail deg om alle meldingene fra avsenderen må plasseres i Bulk Mail -mappen, eller bare de valgte meldingene.
    • Merk alle meldinger fra den avsenderen i den mappen - Alle meldingene du valgte fra den avsenderen vil bli merket som søppelpost og flyttet til Masse for e -post.
    • Merk bare valgte meldinger - Bare meldingene du valgte, går til Bulk Mail -mappen.
  5. Klikk på OK.

Merking av e -post som søppelpost

Når du markerer en e -post som søppelpost, bruker Workspace Webmail handlingen du valgte da du konfigurerte søppelpostfiltre.

For å merke e -post som søppelpost

1. Logg på Workspace Webmail .
  2. Åpne eller velg e -posten.
  3. Velg Dette er søppelpost fra menyen Flere handlinger.
  4. Klikk på Bruk .

For å merke e -post som ikke søppelpost

Merking av en e -post som ikke -søppelpost legger automatisk til adressen i den tillatte listen, og håndterer fremtidige e -poster fra avsenderen som vanlig post.

1. Logg på Workspace Webmail .
  2. Fra Bulk Mail -mappen åpner eller velger du e -posten.
  3. Fra menyen Flere handlinger velger du Dette er ikke søppelpost .
  4. Klikk på Bruk .

Sette opp automatisk rensing i bulk -e -post

Automatisk rensing av e -postadresser (example@coolexample.com) eller domenenavn (coolexample.com) renser umiddelbart alle e -poster fra disse e -postadressene eller domenene, slik at du aldri ser dem.

Slik konfigurerer du automatisk rensing

1. Logg på Workspace Webmail .
  2. Fra Bulk Mail -mappen velger du e -posten som skal renses.
  3. Klikk på Auto Purge -ikonet.
  4. Velg om du vil tømme e -poster etter avsendere eller etter domener, og klikk deretter på OK .

Advarsel: Fordi e-poster fra automatisk rensede avsendere ikke blir levert, kan de ikke gjenopprettes.

Sette opp tillatte og blokkerte avsendere

Blokkering av e -postadresser (example@coolexample.com) eller domenenavn (coolexample.com) behandler e -post fra disse e -postadressene eller domenene som søppelpost, og filtrerer dem deretter basert på søppelpostinnstillingene dine.

Å tillate e -postadresser eller domenenavn markerer aldri e -post fra dem som søppelpost. Hvis du velger Begrenset modus når du konfigurerer søppelpostfiltre, må avsendere være på den tillatte listen for at e -postene deres skal leveres til innboksen din.

Slik konfigurerer du tillatte og blokkerte avsendere

1. Logg på Workspace Webmail .
  2. Fra Innstillinger -menyen velger du Meldingsfilter .
  3. Velg ett av følgende alternativer:
    • Egendefinerte filtre - Meldingsfiltrering lar deg sende bestemte meldinger til aktuelle mapper du har konfigurert.
    • Tillatt liste - Tillatelse av e -postadresser (example@coolexample.com) eller et domenenavn (coolexample.com) markerer aldri e -post fra dem som søppelpost.
    • Blokkert liste - Blokkerende e -postadresser (example@coolexample.com) eller et domenenavn (coolexample.com) behandler e -post fra disse e -postadressene eller domenene som søppelpost, og filtrerer dem basert på søppelpostinnstillingene dine.
    • Liste over automatisk rensing - Tømning av e -postadresser (example@coolexample.com) eller domenenavn (coolexample.com) renser umiddelbart alle e -poster fra disse e -postadressene eller domenene, slik at du aldri ser dem.
  4. Klikk Legg til ny , og deretter OK når du er ferdig.

Hvis du vil fjerne e -postadresser eller domener fra fanen Tillatt, Blokkert eller Automatisk rensing, velger du den og klikker deretter på Slett .

Hva er meldingsfiltre?

Meldingsfiltre i Workspace Webmail lar deg sette opp regler som sjekker innkommende meldinger og sortere dem, basert på kriteriene, i mapper du angir.