Bruk PayPal her og Stripe

Merk: Denne artikkelen er ment for det frittstående Get Paid-produktet som nå er et nivå av GoDaddy Online Bookkeeping. Som sådan kan det hende at noen av disse instruksjonene ikke gjelder for din Online Bookkeeping -konto.

Nettregnskap-Få betalt vil hjelpe deg med å godta betalinger enten du ser kundene dine ansikt til ansikt eller om du fakturerer kundene dine ved hjelp av fakturaer med PayPal Here and Stripe. Sjekk ut forskjellene mellom de to betalingsalternativene.

PayPal her

PayPal Her er en mobilkortleser som lar deg sveipe kundenes kredittkort. Betalingen din blir distribuert direkte til en PayPal -konto som du administrerer.

Slik setter du opp PayPal her med nettregnskap - Bli betalt
Hvis du allerede har en PayPal Here -konto, kan du koble til kontoen når du konfigurerer Nettregnskap - Bli betalt.

Hvis du ikke allerede har en PayPal Here -konto, får du en PayPal Here -kortsveiper gratis når du oppretter en nettbasert bokføring - Få betalt -konto. (PayPal -aktivering er valgfritt.)

Stripe

Stripe er en online betalingsløsning for å godta kredittkort. Nettregnskap - Få betalt bruker Stripe -behandling av kredittkort for å godta kredittkortbetalinger på nettet for fakturaer.

Slik konfigurerer du Stripe med nettregnskap - Bli betalt
For å aktivere Stripe -kredittkortbetalinger, må du fylle ut et kort registreringsskjema under Konfigureringsprosessen for nettbasert bokføring - få betalt.

For mer informasjon om Stripe, se