Bruk POP-innstillinger for å legge Workspace Email til en e-postklient

Du kan bruke POP (Post Office Protocol) for å legge til e-postadressen din i de fleste e-postklienter. POP-innstillinger har begrensninger og kan føre til problemer med tilgang til e-postene dine fra flere enheter. Finn ut mer om forskjellen mellom IMAP og POP og se hvilke type kontoinnstillinger du har.

1. Logg på Konfigureringssenter for e-post med Workspace Emailadressen- og passordet ditt. (Finn ut mer om Konfigureringssenter for e-post.)
  2. Under Innstillinger for e-postserver vil du se innstillingene Innkommende server (POP3) og Utgående server (SMTP).
    POP- og SMTP-innstillinger i Innstillinger for e-postserver
  3. Åpne din valgte e-postklient og opprett en ny konto.
  4. Når du kommer til innstillingene for IMAP/POP, angir du informasjonen Innkommende server (POP) og Utgående server (SMTP).

Server SSL-port (sikker) Standard port
    pop.secureserver.net 995 110
    smtpout.secureserver.net 465 80, 3535, 25
  5. E-postklienten din vil kanskje kreve passordgodkjenning for din Utgående e-postserver. Hvis den gjør det, angir du Workspace Email-adressen- og passordet ditt.
  6. Når e-postadressen din er på e-postklienten, sender du deg selv en test-e-post fra Nettpost og svarer på den.