GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Bruk tillegget for Campaign Tweaks for markedsføring per e-post

Campaign Tweaks- tillegget kan gi deg mer fleksibilitet i utformingen av e-postmarkedsføringskampanjen din, noe som gir en mer profesjonell opplevelse. Du kan for eksempel legge til en kobling for å avslutte abonnementet, legge til mer innhold i bunnteksten, endre plasseringen til ting som «visning på nett» -koblingen og mer.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Tillegg øverst på Kampanjer -siden, og klikk deretter på Legg til flere .
    Klikk på Legg til flere
  3. I Søk-tillegg -boksen skriver du inn Kampanjejusteringer .
  4. I søkeresultatene velger du Kampanjejusteringer og klikker .
    Slå på Kampanjejusteringer
  5. Klikk på tannhjulknappenKlikk på Abonnenter .
  6. Begynn å finjustere kampanjen din.
    Konfigurer kampanjejusteringer
  7. Klikk på Lagre endringer .

Merk: Du kan når som helst gå tilbake til Campaign Tweaks- tillegget ved å velge Tweaks- alternativet under Tillegg- menyen.