GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruk tillegget for Campaign Tweaks for markedsføring per e-post

Campaign Tweaks- tillegget kan gi deg mer fleksibilitet i utformingen av e-postmarkedsføringskampanjen din, noe som gir en mer profesjonell opplevelse. Du kan for eksempel legge til en kobling for å avslutte abonnementet, legge til mer innhold i bunnteksten, endre plasseringen til ting som «visning på nett» -koblingen og mer.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Tillegg øverst på Kampanjer- siden, og klikk deretter på Legg til flere .
    Klikk på Legg til flere
  3. I Søk-tillegg -boksen skriver du inn Kampanjejusteringer .
  4. I søkeresultatene velger du Kampanjejusteringer og klikker .
    Slå på Kampanjejusteringer
  5. Klikk på tannhjulknappenKlikk på Abonnenter .
  6. Begynn å finjustere kampanjen din.
    Konfigurer kampanjejusteringer
  7. Klikk på Lagre endringer .

Merk: Du kan når som helst gå tilbake til Campaign Tweaks- tillegget ved å velge Tweaks- alternativet under Tillegg- menyen.