Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruk Vimeo -videoer i Nettsteder + Markedsføring

GoDaddy og Vimeo har inngått et samarbeid, slik at du kan laste opp dine egne videoer rett inn på nettstedet ditt + Markedsføring.

For mer informasjon om partnerskapet vårt, velg et spørsmål for å se svaret:

Hva gjør GoDaddy + Vimeo -partnerskapet for meg?

Du får tilgang til en rekke verktøy for videomarkedsføring for å få nettstedet ditt til å se ut og yte sitt beste. Inkludert med planen for Nettsteder + Markedsføring får du:

• Muligheten til å enkelt laste opp videoer og legge dem direkte til nettstedet ditt.
  • Tilgang til 5 GB videolagring.
  • Tilgang til personvernkontroller for videospillere og andre spillertilpasninger som logoer, merkevarefarger og mer.
  • Robust videoanalyse for å spore videoytelsen din.

Hvis du trenger ekstra lagringsplass eller avansert tilpasning, se Vimeos planer og priser .

Tilbake til toppen

Hvor mye koster det?

For de fleste av brukerne våre er det ingen ekstra kostnader. Den er inkludert gratis på alle nettsteder + Markedsføring -nettsteder.

De tre første videoene du laster opp (opptil 5 GB totalt) blir lagt til direkte i mediebiblioteket ditt. Når du har koblet til GoDaddy- og Vimeo -kontoene dine, kan du redigere og konfigurere de opplastede videoene dine. Du kan imidlertid ikke redigere eller konfigurere videoen din med mindre du kobler til GoDaddy- og Vimeo -kontoene dine .

Du kan når som helst opprette en ny Vimeo -konto (inkludert gratis på Nettsteder + Markedsføring -nettstedet), eller du kan koble til en eksisterende Vimeo -konto. Når du har koblet til, kan du laste opp opptil 10 videoer per dag, opptil 500 MB per uke, opptil totalt 5 GB, avhengig av hva som inntreffer først. Du kan også redigere eller konfigurere videospillerinnstillingene.

Hvis du trenger å laste opp flere videoer per uke eller flere videoer totalt, eller du ønsker avansert tilpasning, kan du oppgradere Vimeo -kontoen din mot en ekstra kostnad. Se Vimeos planer og priser for ytterligere data på opptil 7 TB og avanserte funksjoner som evnen til å jobbe med videoene dine med et team, svare på spørsmål i sanntid under livestreaming og mer.

Tilbake til toppen

Hvordan laster jeg opp en video?

For de første tre videoene laster du opp videoen til nettstedets overskrift .

Koble til Vimeo med GoDaddy -kontoen din når som helst, og last deretter opp videoene dine som før. Ved å koble GoDaddy -kontoen din til Vimeo kan du laste opp flere videoer og konfigurere videospilleren.

Tilbake til toppen

Trenger jeg en annen Vimeo -konto for hvert nettsted?

Nei. Alle mediene dine deles mellom alle nettstedene dine, enten det er bilder eller video. Det holder også ting enkelt for deg ... du trenger bare å logge på Vimeo én gang med GoDaddy -informasjonen din.

Du kan ha andre Vimeo -kontoer med andre pålogginger, men du kan bare koble Vimeo og GoDaddy én gang til GoDaddy -kontoen din.

Hvis du har mer enn én GoDaddy -konto, vil hver GoDaddy -konto ha sin egen tilsvarende Vimeo -konto.

Tilbake til toppen