Bruke butikkreditt til kjøp

Når du kjøper på nettstedet vårt, kan du bruke butikkreditt på samme måte som du bruker andre betalingsmetoder, slik som kredittkort.

Hvis totalbeløpet overskrider butikk-kreditten du har, må du velge en annen betalingsmetode for det resterende beløpet.

Slik bruker du butikkreditt til kjøp

1. Velg et produkt, og klikk deretter på Legg til handlevogn.
  2. Valgfritt: Velg eventuelle tilbud du vil legge til.
  3. Gå gjennom handlevognen din og klikker deretter på Fortsett til kassen.
  4. I delen Velg betalingsmetode velger du Butikkreditt.
  5. Hvis totalbeløpet overskrider Butikk-kreditten din, velger du en ytterligere betalingsmetode for det resterende beløpet.
  6. Klikk Fortsett.
  7. Hvis du har lest og godtar de allmenne tjenestebetingelsene, klikker du på Bestill nå.

Kreditt er underlagt betingelse i de allmenne tjenestebetingelsene våre. Kreditter kan brukes til et fremtidig kjøp av alle produkter eller tjenester.