Bruke gratis midlertidig standard SSL

Premium Extended Validation (EV) SSL -er har en omfattende kontrollprosess, men en standard SSL kan bli kontrollert og utstedt raskt. Bruk gratis Standard SSL for å sikre nettstedet ditt mens du venter på at Premium EV SSL -forespørselen din skal undersøkes.

For å bruke gratis midlertidig standard SSL

1. Forespørre din Premium EV SSL. SeForespørsel om SSL-sertifikatet mitt .
  2. Gå tilbake til kontoen din og be om standard SSL. SeForespørsel om SSL-sertifikatet mitt .
  3. Sjekk e -posten din. Autorisasjonsforespørselen sendes til den administrative kontakten for domenenavnet. Følg instruksjonene for å bekrefte Standard SSL.
  4. Når Standard SSL -sertifikatet er godkjent og utstedt, installerer du det på nettstedet ditt:
    • Hvis du valgte Netthotell, Grid -hosting, Nettstedbygger, Hurtighandlevogn eller Dream -nettsted da du ba om fornyelse, installerer vi automatisk sertifikatet ditt.
    • Hvis du valgte Tredjeparts eller Dedikert server eller Virtual Private Server (VPS) uten enkelt kontrollpanel , sjekk e -posten din fra oss for mer informasjon om å installere det fornyede sertifikatet på serveren din. Du må laste ned og installere begge sertifikatfilene. SeInstallere SSL-sertifikatet mitt for installasjonsinstruksjoner.
  5. Når Premium EV SSL er godkjent og utstedt, installerer du den for å overskrive Standard SSL. Du trenger ikke å avinstallere eller kansellere Standard SSL.

Når du installerer Premium EV SSL -sertifikatet, slettes gratis Standard SSL automatisk fra kontoen din. Hvis Premium EV SSL -sertifikatet ikke er utstedt innen utløpet av det første sertifikatets termin, vil Standard SSL automatisk fornyes.

Merk: Hvis du kansellerer Premium EV SSL -applikasjonen din, kanselleres også det gratis Standard SSL -sertifikatet.