Bruke Mobile Mail på telefonen din

Mobile Mail er et forenklet grensesnitt for nettpost som du kan bruke i telefonens nettleser.

Logg på mobilemail.secureserver.net eller mobilemail.your-domain.tld for å få tilgang til Mobile Mail. Hvis for eksempel domenet ditt er coolexample.com , kan du logge på Mobile Mail på mobilemail.coolexample.com .

Mobile Mail gir mange av de samme funksjonene som vanlig nettpost:

• For å skrive e -post, trykk på .
  • For å slette e -post, velg e -postene, og trykk deretter på .
  • For å svare på eller videresende e -post, åpne meldingene og trykk deretter på . Fra Svar -verktøylinjen trykker du på Svar , Svar alle eller Videresend . Et skrivevindu vises. Fullfør meldingen og trykk deretter på Send .
  • For å vise e -postmapper, trykk på .
  • For å flytte e -poster til forskjellige mapper, velger du e -postene, trykk på , velg den nye mappen og trykk deretter på OK .
  • For å laste ned vedlegg åpner du meldingen med vedlegget, klikker på Detaljer og klikker på tittelen på hvert vedlegg du vil laste ned.
  • For å administrere søppelpostinnstillinger, trykk på Mer , trykk på Innstillinger , og trykk deretter på Spamfiltrering .
  • For å vise arbeidsområdekalenderen knyttet til den nettbaserte e-postkontoen, blar du til toppen av skjermen og klikker deretter på Kalender .

Merk: Det er en Basic Mobile -skjerm og en Rich Mobile -skjerm. Hvis Mobile Mail virker treg, trykker du på koblingen nederst på siden for å bytte visning.