Bruke oppsettsverktøyet for Outlook

Microsoft oppsettverktøy for® Outlook® konfigurerer e-postkontoen din med Outlook. For at verktøyet skal virke må du ha e-posten din via oss, du må ha Outlook installert på datamaskinen din, og du må åpne Outlook minst en gang.

Oppsettverktøyet er et godt valg hvis du ikke kjenner til måten servere kommuniserer med hverandre. Det ble laget for å levere den nødvendige informasjonen til servere som trenger det. Det er imidlertid noen få situasjoner der du kan trenge å legge inn informasjon manuelt.

Denne artikkelen dekker det grunnleggende oppsettet av oppsettsverktøyet for Outlook, og inkluderer informasjon du kan trenge for å rette vanlige feil som kan oppstå i løpet av prosessen. Avanserte brukere kan finne hjelp i tilknytning til deres oppsettscenario ved å søke i hjelpsenteret vårt.

Å bruke oppsettsverktøyet for Outlook

1. Last ned Oppsettsverktøyet for Outlook, installer det og kjør det.

MERK: Oppsettsverktøyet for Outlook Setup Tool er en eksekverbar fil som du må lagre på datamaskinen, og så starte.

2. Hvis aktuelt, velg e-postklienten du ønsker å sette opp.
  3. Skriv inn Navnet ditt. Dette vises i Fra-feltet i e-postmeldingene dine.
  4. Skriv inn e-postadressen du vil bruke for denne kontoen.
  5. Skriv inn passordet ditt.
  6. Hvis du ønsker tilgang til e-posten din i Workspace Webmail, bekreft at du har valgt alternativet for å etterlate en kopi av e-postene på serveren.
  7. Klikk på Sett opp konto.
  8. Klikk på OK.

Det er mulig at noen internettleverandører ikke aksepterer oppsettsverktøyets standardinnstillinger, det er mulig du må endre dem manuelt. For mer informasjon, se

Servere for .asia og .uk domener krever ekstra, unike trinn for oppsett. For mer informasjon, se

.

Hvis du fortsatt har problemer, er det mulig du må endre innstillingene manuelt for navnserverne dine og portnumrene. For mer informasjon om navnservere, se

. Du skal bruke følgende portinformasjon:
  • Uten SSL
    • Innkommende port
      IMAP - 143
      POP - 110
    • Utgående (SMTP) port
      Ett av de følgende: 25, 80, 3535
  • Med SSL
    • Innkommende port
      IMAP - 993
      POP - 995
    • Utgående (SMTP) port
      465

Oppsettsverktøyet for Outlook støtter følgende operativsystemer og e-postprogrammer:

• Microsoft Windows® XP
  • Windows Vista® 32 bit
  • Windows Vista® 64 bit
  • Windows® 7
  • Outlook® Express 6
  • Windows® Mail
  • Outlook® 2003
  • Outlook® 2007
  • Outlook® 2010