Bruke overvåkingslisten

Overvåkingslisten lar deg spore domenenavn på GoDaddy Auctions®. Vis gjeldende pris, prisforespørsel, antall bud som legges på domenenavn og auksjonens sluttid.

Du kan bruke overvåkingslisten fra en nettapp, eller du kan bruke GoDaddy Investor -appen for å spore utløpsauksjoner på mobilenheten din.

Legg til domener i overvåkingslisten ved hjelp av en nettapp

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Søk etter domenenavnet du vil se på. For mer informasjon, seSøker etter domener i GoDaddy -auksjoner .
  3. Klikk på et domenenavns pluss -ikon (+) for å vise oppføringsdetaljene.
  4. Klikk på domenenavnets Watch (eye) -ikon for å legge til på overvåkingslisten din . Watch -ikonet blir blått.

Se og plasser bud fra overvåkningslisten din ved hjelp av nettappen

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Fra Budliste velger du Overvåking .
  3. I domenenavnets Legg bud/tilbud -kolonnen angir du beløpet du vil by eller tilby.
  4. Velg at du har lest og godtar eventuelle tjenesteavtaler som vises, og klikk deretter på Send bud/tilbud .

Se og plasser bud fra overvåkningslisten din med Investor Mobile App

1. Trykk på ikonet for Investor -appen på mobilenheten din.
  2. Trykk på Overvåking -fanen.
  3. Trykk på domenet du vil by på.
  4. I Ditt bud -feltet godtar du minstebudet som allerede er fylt ut, eller angi et nytt stedfortrederbud.
  5. Proxy -budbeløpet må være mer enn minimumsbudbeløpet.

6. Trykk på Legg inn bud for å sende inn et nytt bud, eller hvis du vinner og ønsker å øke budet ditt og plassere en proxy, trykker du på Øk bud .
  7. Mer informasjon