Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Bruke TXT-oppføring med Office 365 for et domenenavn hos et annet selskap

Siden du hoster domenenavnet ditt hos en annen registrator eller på en annen konto, må vi sjekke at det er ditt domene.

For at vi skal kunne verifisere domenet ditt, må vi konfigurere noe som kalles en TXT-post i domenets DNS. For mer informasjon om DNS, se Hva er DNS?

Her er det du trenger for å opprette en TXT-oppføring:

• Påloggingsinformasjon — For å opprette ditt domenes TXT-oppføringer, må du logge deg på hos selskapet som har domenet ditt og lese informasjonen om hvordan man oppretter en TXT-oppføring.
  • TXT-oppføringerDu trenger TXT-oppføringen som vi gav deg i forbindelse med din Microsoft® Office 365 fra GoDaddy-konto.

Det kan innledningsvis ta 24–36 timer for din TXT-post til å oppdatere seg.

Slik får du GoDaddy til å sjekke dine TXT-oppføringer

Når du har opprettet TXT-oppføringene dine, kan du logge inn på kontoen hos oss for å verifisere den.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Office 365-e-post og -produktivitet, og klikk deretter på Administrer ved siden av planen du ønsker å bruke.
  3. Hvis mulig, velg tilbyderen din av domene og klikk deretter Jeg anga mine TXT-oppføringer. Sjekk, er du snill!

Nå som vi har verifisert domenenavnet ditt, må du sette opp MX-, CNAME- OG SRV-oppføringer så e-posten sendes til riktig sted.

For mer informasjon om hvordan du oppretter disse postene og oppføringene, se Hvordan opprette DNS-oppføring for Office 365 med et domenenavn hos et annet selskap.