|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruker e -post med domener hostet andre steder

For å bruke e -posten vår når domenenavnet ditt hostes av et annet selskap, må du peke MX -postene dine til oss. MX -poster er plassert i DNS -sonefilen din og direkte e -postmeldinger som blir sendt til domenenavnet ditt til e -postleverandøren din. Hvis MX -oppføringene ikke peker til e -postleverandøren din, kan du ikke motta e -post.

Først må du finne MX -postene dine i Workspace -kontoen .

Neste trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.