GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Knappemodul

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Knappemodulen er en fin måte å skape en prangende handlingsoppfordring for leserne dine på. I stedet for bare en kobling til nettstedet ditt, kan du ha en visuelt fristende knapp for å oppmuntre disse klikkene.

1. Klikk på Kampanjer i GoDaddy Email Marketing -kontoen din.
  2. Klikk på Skriv for å opprette en ny kampanje, eller Rediger under en eksisterende kampanje.
  3. Klikk nederst på skjermenKnappemodul ( Knapp ). Dette legger til en knappemodul i kampanjen din.
  4. Klikk der det står Klikk for å konfigurere .
  5. Fyll ut følgende felt for å konfigurere knappen.
    FeltHva du skal skrive inn
    Knappen skal siTeksten du vil vise på knappen
    Når du klikker på den, skal knappen føre tilKoblings -URL -en for hvor du vil at personen skal hen når de klikker på knappen
    JusteringVelg justeringen av hele knappen i forhold til resten av kampanjen.
    Venstrejustering for knapp VenstreSenterjustering for knapp SenterHøyrejustering for knapp Ikke sant
  6. Hvis du vil plassere personer som klikker på denne knappen i en spesifikk liste, velger du Hvis mottakeren klikker på denne koblingen, legger du dem til i en abonnentliste. Les mer om hvordan du kobler til en liste.
  7. Klikk på Lagre for å lagre knappinnstillingene dine.
  8. Klikk på Lagre øverst eller nederst i komponisten for å lagre endringene i kampanjen.
  9. Klikk på Forhåndsvisning for å se knappen som den vil vises for leserne dine.

Merk: Hvis du ønsker å gjøre noen endringer til knappesettet ditt, klikker du bare på knappen mens du er i komponisten din.

Neste trinn

• Du kan endre knappestilen ved hjelp av stilredigeringsprogrammet:
    • Endre knappens farge og form
    • Endre knappets teksttype, farge og størrelse