By på GoDaddy om utløp av domener

Dersom et domenenavn utløper og er registrert hos oss etter 2. mai 2005, legger vi det automatisk ut for auksjon på GoDaddy-auksjoner 25 dager senere. Du kan by på alle utløpende domenenavn som står oppført på GoDaddy-auksjoner.

Den gjeldende registranten kan kreve domenenavnet tilbake fra innløsning opptil 30 dager etter utløpsdatoen. Dersom den gjeldende registranten fornyer domenenavnet, kansellerer vi auksjonen og refunderer eventuelle bud.

Du kan by på utløpte domener fra en nettapp, eller du kan bruke GoDaddy Investor -appen for å spore utløpsauksjoner på mobilenheten din.

By på domener som utløper ved hjelp av Web App

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Fra Populære søk-menyen, velger du Slutter snart.
  3. Finn domenenavnet du vil by på.
  4. I feltet Angi bud/tilbud skriver du inn budsummen.

Merk: Dette feltet vises ikke for Kjøp nå-oppføringer.

5. Klikk på Fortsett å se gjennom.
  6. Se over budet ditt, eller øk det.
  7. Les og godta eventuelle juridiske avtaler som vises.
  8. Klikk Send.

By på domener som utløper ved hjelp av Investor-mobilappen

1. Logg på GoDaddy Investor-appen på den mobile enheten din.
  2. Trykk på domenenavnet du vil by på.
  3. I Ditt bud-feltet kan du enten goda minstebudet som allerede er angitt, eller skrive inn et stedfortrederbud.
  4. Merk: Stedfortrederbudet ditt må være høyere enn minstebudet.

5. Klikk på Legg inn bud.

Neste trinn

Mer informasjon

• Vær oppmerksom på at den nåværende domeneregistranten kan fornye domenet når som helst i løpet av registratorens henstandsperiode. Hvis dette skjer, vil domenet ikke være tilgjengelig for auksjon.