Bygg nettstedet ditt

Tre måter du kan bruke domenenavnet ditt på

Du har et domenenavn, men du vet ikke hva du skal gjøre med det. Denne videoen viser tre måter du kan bruke ditt nye domenenavn på. Du kan: opprette et nettsted for domenet ditt, koble domenet ditt til Facebook eller LinkedIn eller opprette en e-postkonto for domenet. Se hele artikkelen.

Grunnene til at alle kan bygge et nettsted

Med brukervennlige verktøy som Nettstedbygger og Nettbutikk trenger du ikke kunne komplekse kodepråk som HTML, CSS og JavaScript. Etter at du har sett videoen, går du til: Hjemmesiden til GoDaddys Nettstedbygger. Se hele artikkelen.

Møt Nettstedbygger

Det er lettere enn du tror å lage ditt eget nettsted. Denne videoen gir deg et overblikk over Nettstedbygger og viser hvor enkelt det er å bygge og aktivere et flott nettsted på nettet. Se hele artikkelen.

Bruk domenet ditt for å opprette en e-postkonto

Finn ut hvordan du kan opprette en e-postkonto ved å bruke ditt eget domene. En domenebasert e-postkonto ser profesjonell ut og skaper troverdighet. Se hele artikkelen.

Mer Komme i gang