|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bytt mellom klassisk visning og oppdatert visning

Klassisk visning og oppdatert visning inkluderer ikke de samme funksjonene, så bytt mellom dem for å administrere Workspace Email.

  • For å bytte fra Oppdatert visning til Klassisk visning , velger du Klassisk visning øverst til høyre.
    Klassisk visning
  • For å bytte fra klassisk visning til oppdatert visning , velger du Oppdatert visning øverst til høyre.
    Oppdatert visning

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.