Bytt Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Gmail (Android)

Hvis du bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, kan det hende at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) ikke er koblet til e -posten din, og de kan gå tapt hvis du sletter den kontoen. For å hindre tap av data, og for å få den sikreste, raskeste og mest pålitelige e -posten, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange.

1. Logg på Outlook på nett . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her). Hvis du ser e -post i innboksen, fortsetter du til neste trinn.
  2. Advarsel: Hvis det mangler noen meldinger etter overgangen fra Workspace Email til Microsoft 365, må du ikke slette POP- eller IMAP -kontoen ennå. Du kan fremdeles legge til Exchange, men beholde begge kontoene til du har gjenopprettet meldingene dine .
  3. Åpne din Android Gmail-appen.
    • Nye brukere: Trykk på Få en e-postadresse.
      Trykk på Legg til e-postadresse
    • Eksisterende brukere: Trykk på Konto og Legg til en til konto.
      Trykk på Legg til konto
  4. Trykk på Exchange og Microsoft 365 .
    Velg Exchange og Microsoft 365
  5. Angi Microsoft 365 -e -posten din og trykk på Neste .
    Trykk på legg til konto
  6. Angi passordet ditt og trykk på Neste.
    Trykk på Legg til konto
  7. Første gangs kontobrukere må gjennomgå tillatelser for å gi Gmail tillatelse til å ta seg tilgang til telefonen sin.
    • Trykk på Aktiver for å aktivere administratorprivilegier for enheten.
    • Trykk på Tillat for å la Gmail ta seg tilgang til kontaktene dine.
    • Trykk på Tillat for å la Gmail ta seg tilgang til kalenderen din.
  8. Når du ser at kontoen din er klar, trykker du på Ferdig.
  9. For å se innboksen din, trykker du på Ta meg til Gmail. Trykk på Profil for å se innstillingene dine og oppdater visningsnavnet eller mobilsignaturen din.

Sammenlign POP/IMAP- og Exchange -kontoene dine. Hvis e -postadressen din er i Exchange, fjern POP/IMAP -versjonen fra enheten din.