Bytt Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Gmail (Google Pixel)

Hvis du bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, kan det hende at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) ikke er koblet til e -posten din, og de kan gå tapt hvis du sletter den kontoen. For å hindre tap av data, og for å få den sikreste, raskeste og mest pålitelige e -posten, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange.

1. Logg på Outlook på nett . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her). Hvis du ser e -post i innboksen, fortsetter du til neste trinn.
  2. Advarsel: Hvis det mangler noen meldinger etter overgangen fra Workspace Email til Microsoft 365, må du ikke slette POP- eller IMAP -kontoen ennå. Du kan fremdeles legge til Exchange, men beholde begge kontoene til du har gjenopprettet meldingene dine .
  3. Åpne Gmail -appen til Google Pixel.
    • Nye brukere: Legg til en e -postadresse .
      Trykk på legg til e -postadresse
    • Eksisterende brukere: Velg Konto og trykk på Legg til en konto til .
      Trykk på legg til konto
  4. Velg Exchange og Microsoft 365 .
    Velg Exchange og Microsoft 365
  5. Skriv inn din Microsoft 365 e-post og velg Neste.
    Trykk på legg til konto
  6. Angi passordet ditt og trykk på Neste .
    Trykk på legg til konto
  7. Når kontoen din er klar til bruk, trykker du på Ferdig .
    Trykk på legg til konto
  8. For å se innboksen din, trykk på Ta meg til Gmail . Du kan få tilgang til profilinnstillingene dine for å oppdatere visningsnavnet eller mobilsignaturen din.
    Trykk på legg til konto

Sammenlign POP/IMAP- og Exchange -kontoene dine. Hvis e -postadressen din er i Exchange, fjern POP/IMAP -versjonen fra enheten din.