Bytt Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Outlook 2016 (Mac)

Hvis du for øyeblikket bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, bytter du den til en Exchange -konto. Dette sikrer at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) holder kontakten med e -posten din og kan gjenopprettes fra serveren. I tillegg med Exchange får du sikker, rask og mer pålitelig e -post.

Flytt dataene dine

1. Åpne Outlook .
  2. Fra menylinjen velger du Outlook > Innstillinger .
    Velg Outlook, og velg deretter Innstillinger
  3. Velg Kontoer .
    Velg Kontoer
  4. Velg + (pluss) > Ny konto .
    Velg + og velg Ny konto
  5. Merk: Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid/skole for å fortsette.

6. Angi e -postadressen din og fortsett .
    Angi e -postadressen din og velg Fortsett
  7. Angi e -postpassordet ditt og Logg på .
    Angi passordet ditt, og velg Logg på
  8. Velg Ferdig . Hvis du har mer enn én konto, bestemmer du hvilken konto du vil angi som standard.
    Velg Ferdig
  9. Sammenlign kontoene dine for å sørge for at alle e -poster, mapper, kalendere, kontakter og andre data er til stede. Hvis e -posten din mangler data, dra og slipp e -posten din fra POP- eller IMAP -kontoen din til Exchange -kontoen din.

Når kontoen din er lagt til som Exchange og ingen data mangler, er det nå trygt å fjerne POP- eller IMAP -kontoen.

Fjern POP/IMAP -kontoen din

1. Fra menylinjen velger du Outlook > Innstillinger .
    Velg Outlook, og velg deretter Innstillinger
  2. Velg Kontoer .
    Velg Kontoer
  3. Velg (minus) under kontoen du vil fjerne.
    Minustegn
  4. Velg Slett .